Holme Patent A/S Logo
In English

Holme Patent A/S - Patenter

 

HOLME PATENT A/S

Valbygårdsvej 33
2500 Valby • DK

Telefon +45 33 24 21 21
Fax +45 33 24 91 21

holme@holmepatent.dk

Firmaprofil

Holme Patent A/S er et internationalt arbejdende firma, som yder sine klienter uafhængig bistand inden for enhver sektor af immaterialretten. De professionelle konsulenter og assistenter, som omfatter erfarne Patent-, Varemærke- og Designagenter, udgør et team hvis egne erfaringer fra erhvervsliv og forskningsmiljøer i høj grad er medvirkende til, at vi kan opretholde et meget højt kvalitetsniveau.

Firmaets ekspertise spænder fra maskintekniske og elektroniske fagområder til f.eks. alment kemiske, kemitekniske, bioteknologiske, biokemiske, medicotekniske og mikrobiologiske fagområder.

Vi varetager og informerer løbende klienterne om deres muligheder og rettigheder i hele patenteringsforløbet. Naturligvis håndteres klienters tidsfrister, inden for hvilke der skal betales årstakster og lignende for at vedligeholde rettigheder med største omhu.

Immaterialretten er i løbende udvikling over hele verden, og det er en vigtig del af firmaets politik, at opretholde og udvikle kendskabet til disse ændringer. Dette giver vore klienter forsvarlig rådgivning og assistance under hele beskyttelsesforløbet, både i Danmark og udlandet.