Holme Patent A/S Logo
In English

Holme Patent A/S - Patenter

 

HOLME PATENT A/S

Valbygårdsvej 33
2500 Valby • DK

Telefon +45 33 24 21 21
Fax +45 33 24 91 21

holme@holmepatent.dk

Holme Patent - Edvard HolmeEdvard Holme, Partner
M.Sc. Mechanical Engineering
European Patent, Trademark and Design Attorney

Edvard etablerede Holme Patent A/S i 1994 efter mange års ansættelse i patentbranchen. Edvard Holme har over 20 års erfaring i forbindelse med retstvister, indsigelser og appeller, samt udarbejdelse, indlevering og efterfølgende sagsbehandling af både nationale og internationale ansøgninger. Edvard Holme har stor erfaring fra industrien og kan derfor tilbyde både teoretisk og praktisk kendskab til mekaniske og industrielle processer og produkter samt elektronisk ekspertise.

Edvard er medlem af FICPI og ADIPA (Patentagentforeningen).

Holme Patent - Marianne HolmeMarianne Holme, Partner - Adm. dir
B.Sc Chemical Engineering
European Patent, Trademark and Design Attorney
D.E.S.U., European Patent Litigation, University of Strasbourg, June 2014

Marianne er uddannet på Danmarks Tekniske Universitet, Institut for Anvendt Kemi og er specialiseret i bioteknologi. Marianne har over 15 års erfaring inden for klinisk og kemisk forskning i hospitalssektoren før hun sluttede sig til Holme Patent A/S. Hendes erfaring omfatter udarbejdelse, indlevering og efterfølgende sagsbehandling af nationale og internationale patentansøgninger indenfor områderne analytisk kemi, medtech, biokemi, farmakologi samt organisk og uorganisk kemi. Marianne er ansvarlig for indsigelser, appeller og krænkelser.

Marianne er medlem af FICPI, AIPPI og ADIPA (Patentagentforeningen).

Holme Patent - Annelise HolmeAnnelise Holme, Partner
M.Sc. Chemical Engineering
European Patent, Trademark and Design Attorney
D.E.S.U., European Patent Litigation, University of Strasbourg, June 2014

Annelise har taget sin uddannelse på Danmarks Tekniske Universitet, Institut for Mikrobiologi og er specialiseret i infektionsmikrobiologi. Hun har været aktiv i Holme Patent A/S siden stiftelsen I 1994. Hendes erfaring omfatter udarbejdelse, indlevering og efterfølgende sagsbehandling på ansøgninger der omhandler farmakologi, bioteknologi, cellebiologi, biokemi, genteknologi og immunologi og har tidligere lavet et betydende arbejde indenfor vaccineudvikling. Annelise er desuden ansvarlig for indsigelser, appeller og krænkelser.

Annelise er medlem af FICPI, AIPPI og ADIPA (Patentagentforeningen).

Holme PatentMichael Fabricius Madsen
M.Sc. physics and chemistry
European Patent Attorney

Michael er uddannet cand. scient. i fysik og kemi fra Århus Universitet og har gennem tidligere ansættelse i patentbranchen opnået en generel erfaring inden for beskyttelse af immaterielle rettigheder.

Hos Holme Patent A/S beskæftiger Michael sig med udarbejdelse og sagsbehandling af nationale og internationale ansøgninger, primært inden for det mekaniske fagområde.

Michael er medlem af ADIPA (patentagentforeningen).

Lars Witt
M.Sc. Mechanical Engineering
Patent Attorney

Lars er uddannet maskiningeniør og har opnået langvarig erfaring inden for patentbranchen fra tidligere ansættelser bl.a. hos en stor dansk industrivirksomhed.

Hos Holme Patent A/S beskæftiger Lars sig med udarbejdelse og sagsbehandling af nationale og internationale ansøgninger, primært inden for det mekaniske fagområde.

Holme Patent - Helle Garde CarlsenHelle Garde Carlsen
European Trademark and Design Attorney

Helle er IPR-assistent med ansvar for udarbejdelse, indlevering og sagsbehandling af varemærker og designs både nationalt og internationalt. Endvidere har Helle indsigt i tvister og problemstilling vedrørende web-domæner

Helle har tidligere været ansat i et dansk patent- og varemærkebureau og har gennem anden ansættelse indsigt i etablering af danske selskaber.

Helle er desuden medansvarlig for frist- og formalitetsrapportering.

Holme Patent Line Christensen
IPR-assistent og teknisk assistent

Line er ansvarlig for udarbejdelse af tekniske tegninger, administration af årsgebyrer og generel administration.

Line arbejder dagligt med flere 2D og 3D tegneprogrammer og varetager tegning fra skitser og beskrivelser såvel som justering af eksisterende materiale.

Holme PatentJan Magnussen
IPR-assistent

Jan er IPR-assistent med ansvar for frist- og formalitetsbehandling af nationale og internationale patentansøgninger. Jan har tidligere været ansat i et dansk patent- og varemærkebureau.

Maja Holme
IPR-assistent

Maja er IPR-assistent med ansvar for frist- og formalitetsbehandling af nationale og internationale patentansøgninger. Maja har tidligere været ansat i et dansk patent- og varemærkebureau.

Tom Bjørk
Bogholder

Tom er ansvarlig for vores regnskab og bogholderi. Tom er uddannet fra Copenhagen Business School som HD(R) og merkonom i regnskabsvæsen. Tom har tidligere været beskæftiget i forskellige internationale virksomheder som økonomiansvarlig inden for handel, service og produktion.