Medarbejdere

Velkommen til Holme Patent A/S

FORSIDE >  FIRMA PROFIL >  MEDARBEJDERE

MEDARBEJDERE

Marianne Holme, Partner 

B.Sc. Chemical Engineering

European Patent, Trademark and Design Attorney

D.E.S.U., European Patent Litigation, University of Strasbourg


Marianne er uddannet på Danmarks Tekniske Universitet, Institut for Anvendt Kemi og er specialiseret i bioteknologi. Marianne har over 15 års erfaring inden for klinisk og kemisk forskning i hospitalssektoren før hun sluttede sig til Holme Patent A/S. Hendes erfaring omfatter udarbejdelse, indlevering og efterfølgende sagsbehandling af nationale og internationale patentansøgninger indenfor områderne analytisk kemi, medtech, biokemi, farmakologi samt organisk og uorganisk kemi. Marianne er ansvarlig for indsigelser, appeller og krænkelser.


Marianne er medlem af EPI, AIPPI og ADIPA.

Annelise Holme, Partner, - Adm. dir

M.Sc. Chemical Engineering

European Patent, Trademark and Design Attorney

D.E.S.U., European Patent Litigation, University of Strasbourg


Annelise har taget sin uddannelse på Danmarks Tekniske Universitet, Institut for Mikrobiologi og er specialiseret i infektionsmikrobiologi. Hun har været aktiv i Holme Patent A/S siden stiftelsen i 1994. Hendes erfaring omfatter udarbejdelse, indlevering og efterfølgende sagsbehandling på ansøgninger der omhandler farmakologi, bioteknologi, cellebiologi, biokemi, genteknologi og immunologi og har tidligere lavet et betydende arbejde indenfor vaccineudvikling. Annelise er desuden ansvarlig for indsigelser, appeller og krænkelser.


Annelise er medlem af EPI, AIPPI og ADIPA.

Michael Fabricius Madsen

M.Sc. in Physics and Chemistry

European Patent Attorney


Michael er uddannet cand. scient. i fysik og kemi fra Århus Universitet og har gennem tidligere ansættelse i patentbranchen opnået en generel erfaring inden for beskyttelse af immaterielle rettigheder.


Hos Holme Patent A/S beskæftiger Michael sig med udarbejdelse og sagsbehandling af nationale og internationale ansøgninger, primært inden for det mekaniske fagområde.


Michael er medlem af EPI og ADIPA.

Helle Garde Carlsen

European Trademark and Design Attorney


Helle er IPR-assistent med ansvar for udarbejdelse, indlevering og sagsbehandling af varemærker og designs både nationalt og internationalt. Endvidere har Helle indsigt i tvister og problemstilling vedrørende web-domæner


Helle har tidligere været ansat i et dansk patent- og varemærkebureau og har gennem anden ansættelse indsigt i etablering af danske selskaber.


Helle er desuden medansvarlig for frist- og formalitetsrapportering.

Line Christensen

IPR-Assistent og Teknisk Assistent


Line er ansvarlig for udarbejdelse af tekniske tegninger, administration af årsgebyrer og generel administration.


Line arbejder dagligt med flere 2D og 3D tegneprogrammer og varetager tegning fra skitser og beskrivelser såvel som justering af eksisterende materiale.

Jan Magnussen

Korrespondent i engelsk

IPR-Administrator


Jan er IPR-administrator med ansvar for frist- og formalitetsbehandling af nationale, europæsiske og internationale patentansøgninger. Jan har opbygget en omfattende IPR-viden om de formelle krav og procedurer for nationale, europæiske og internationale patentansøgninger.


Jan har tidligere været ansat i et dansk patent- og varemærkebureau.


Tom Bjørk

Bogholder


Tom er ansvarlig for vores regnskab og bogholderi. Tom er uddannet fra Copenhagen Business School som HD(R) og merkonom i regnskabsvæsen. Tom har tidligere været beskæftiget i forskellige internationale virksomheder som økonomiansvarlig inden for handel, service og produktion.
ANBEFALEDE LINKS


FIRMAPROFIL

HISTORIE

JOB